Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Požár nedaleko Dobřan zachvátil pole a zahrádkářskou kolonii - FOTKY

06.07.2022 18:24

Ve středu večer došlo k požáru pole. Oheň se následně rozšířil až do přilehlé zahrádkářské kolonie. Podle svědků byl stoupající dým viděn i z Chotěšova. 

požár Chlumčany_FB Hasiči města Dobřany (4)
požár Chlumčany_FB Hasiči města Dobřany (4)požár Chlumčany_FB Hasiči města Dobřany (2)požár Chlumčany_FB Hasiči města Dobřany (1)požár Chlumčany_FB Hasiči města Dobřany (3)

Ve středu 6. července zasahovali hasiči u požáru, ke kterému došlo v 17:23 mezi Chlumčany a Dobřany na jižním Plzeňsku. Stoupající dým byl vidět ze všech okolních vesnic. "Po příjezdu zjištěn šířící se požár polem do zahrádkářské kolonie. Požár se rozšířil na přístřešek u chaty s plynovými lahvemi. Povolány další jednotky ze širokého okolí. Postupně zastaveno šíření na poli a lokalizován požár přístřešku. Tlakové lahve byly ochlazovány. Nikdo nebyl zraněn," uvedli Hasiči města Dobřany na Facebooku.

Na místě zasahovalo 10 požárních jednotek z širokého okolí. "Zasahovaly jednotky HZS Plzeň Košutka, HZS Plzeň Střed, HZS Plzeň Slovany, HZS Přeštice, JSDH Dobřany, JSDH Přeštice, JSDH Chlumčany, JSDH Litice, JSDH Dnešice, HZS Vyšetřovatel," uvedli Hasiči města Dobřany.

 

foto FB Hasiči města Dobřany

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství