QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Strážníci odhalili několik hledaných osob, dvojice chtěla napadnout ostrahu obchodu

20.01.2017 10:19

Strážníci během jediného dne dopadli v Plzni tři osoby, po kterých se už dost dlouhou dobu sháněla policie. V jednom případě museli vyjíždět i do supermarketu, kde se schylovalo k potyčce.

FOTO_Městská policie Plzeň

Během čtvrtka tak strážníci do rukou policii předali hned trojici lidí, na kterých měli zájem státní policisté. Cizince, který byl v hledáčku polici našli na autobusovém nádraží v hloučku cestujících, kteří čekali na spoj. Strážníkům byl podezřelý.

"Tuto skutečnost potvrdila i následná lustrace, šestatřicetiletý muž původem z Bulharska tak skončil v rukou příslušníků Policie České republiky," říká mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Odpoledne pak hlídka strážníků vyjížděla do supermarketu ve Vejprnické ulici. také v tomto případě nakonec skončil výjezd předáváním osob do rukou policistů. "Na městskou policii se obrátil z obavy o fyzické napadení pracovník ostrahy obchodu. Na prodejně sledoval dvě jemu známé osoby z jiných krádeží v prodejnách – muže a ženu, ti ho pak měli slovně při sledování napadat. Strážníci dvojici ztotožnili a zjistili, že jde o jednatřicetiletého muže z jižního Plzeňska a o deset let starší ženu z Plzně. Při prověřování v policejních evidencích vyšlo najevo, že se nachází v požadavcích Policie České republiky," dodává mluvčí strážníků.

Obě záležitosti tak bude dál řešit státní policie.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy