Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Policie v Plzni hledá pachatele znásilnění, žádá o pomoc i veřejnost

21.07.2020 7:44

Policie hledá muže, který v Plzni u řeky Radbuzy znásilnil mladou ženu. Muž z místa utekl, protože ho vyrušil náhodný kolemjdoucí. Policie žádá o pomoc i veřejnost, poskytla fotografie a popis muže.

"Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň prosí veřejnost o pomoc. Hledají pachatele zvlášť závažného zločinu znásilnění, ke kterému došlo 11. července 2020 v brzkých ranních hodinách u řeky Radbuzy," uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

Ke znásilnění mělo dojít 11. července 2020 v brzkých ranních hodinách, pachatel využil opilosti a bezbrannosti mladé dívky a u řeky Radbuzy ji znásilnil. Vyrušil ho náhodný kolemjdoucí. Muž z místa následně utekl.

"K popisu pachatele bylo zjištěno, že se jedná o muže středního věku, hubenější a vyšší postavy, krátce střižených tmavých vlasů s kouty. Muž měl na sobě tmavý oděv s dlouhým rukávem, tmavé kalhoty a tmavé pantofle nebo sandále," popsala muže mluvčí Michaela Raindlová.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích nebo na přiloženém videu, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT