Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Narkomani i časté výjezdy policie! Adresa jako z hororu: Tylova 47 - FOTKY

06.04.2016 7:01

To, že větší část Tylovy ulice není úplně ideální na romantické procházky, se ví dlouho. Kolem jednoho konkrétního domu se ale v poslední době Plzeňané dokonce bojí chodit...

Still0405_00001
Still0405_00001Still0405_00003Still0405_00000Still0405_00004Still0405_00002

Jde o dům s číslem popisným 47. Právě tady pobývá ve sklepích řada pochybných lidí a podle místních se tu i obchoduje s drogami.To je plné feťáků, ten barák. Je to vážně o strach tady chodit. Hlavně když se setmí...to tady postávají hloučky divných lidí i v okolí domu a v nedalekém parčíku taky. Bohužel bydlím kousek odtud, tak tu občas procházím i večer a to si pro jistotu pořádně držím kabelku,“ svěřila se mladá maminka s tím, že policejní auta tu vídá hodně často.

Zdá se Vám ten dům na fotkách povědomý? Nepletete se. Vloni na podzim sem přivolal svědek strážníky s tím, že ve sklepě domu živoří matka s malým dítětem v otřesných podmínkách. Více se dočtete v článku S malým dítětem přežívali ve sklepě v Tylovce. Maličký chlapec hrající si v kočárku mezi injekčními jehlami, špínou a feťáky, ale není jediným problémem, ke kterému v tomto domě došlo.

"Dům Hrůzy" v Tylově ulici je v soukromém vlastnictví. Obvod bude jednat s policií...

Opravdu ta situace kolem této lokality není ideální. Je pravda, že tam poměrně často zasahovali jak strážníci, tak státní policie. Bohužel ten dům je majetkem soukromé osoby, není náš. Každopádně budu mít schůzku s vedením policie i městské policie a tenhle problém je potřeba řešit. Takže to připomenu a budeme hledat způsob, jak problémům zabránit," uvedl starosta ÚMO Plzeň 3 Radislav Neubauer.

Podle něj už byl totiž poslední průšvih kolem tohoto domu lidově řečeno přes čáru. Zfetovaný mladík tu o víkendu pobodal svou příbuznou (více zde). Na chodbě zmíněného bytového domu došlo ke slovní rozepři mezi 23letým mužem a 54letou ženou. Slovní šarvátka po chvilce přerostla ve fyzické napadení ženy. Poškozenou muž bodl nožem do břicha a do zad," potvrdila Hana Štefflová, plzeňská policejní mluvčí. Záchranáři pak ženu převezli do nemocnice s těžkým zraněním, zdrogovaného útočníka si odvezli policisté.

FOTO: QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství