Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Alice Cooper dorazil do Plzně! Nevynechal ani ZOO, FOTKY

30.05.2014 19:50

Legenda metalu Alice Cooper, který je hlavní hvězdou Metalfest Open Air v Plzni, dorazila do Plzně. Zpěvák nevynechal ani návštěvu ZOO. Podívejte se na fotky!

Alice Cooper v ZOO.
Alice Cooper v ZOO.Alice Cooper v ZOO.Alice Cooper v ZOO.Alice Cooper v ZOO.Alice Cooper v ZOO.Alice Cooper v ZOO.Alice Cooper v ZOO.Alice Cooper v ZOO.Alice Cooper v ZOO.Okolí ZOO už se proměnilo v zónu metalu.Na louce u ZOO vyrostlo stanové městečko.Na louce u ZOO je stanové městečko.Stanové městečko na loukách u ZOO....a přijíždí další fandové metalu...Metalfest potrvá v amfiteátru u ZOO až do neděle.Okolí ZOO už je přeplněné auty.Okolí ZOO už je přeplněné auty.Okolí ZOO už je přeplněné auty.

V Plzni odstartoval Metlafest Open Air a jeho největší letošní hvězdou bude beze sporu zpěvák Alice Cooper. Legenda metalu dorazila do Plzně už odpoledne a zamířila do ZOO, kde oficiálně pokřtila nosorožčí slečnu Marušku na Marušku. velké hvězdy Metalfestu jsou v ZOO pravidelnými návšětvníky...

Za velké pozornosti médií i pracovníků plzeňské ZOO dorazil do Zoologické zahrady v pátek odpoledne legendární metalový bard Alice Cooper. Jako velká hvězda na sebe nechal nějakou dobu čekat a do ZOO se dostal utajeně před zraky svých fanoušků služebním vjezdem. Následně pak pokřtil aktuálně největší chloubu plzeňské ZOO nosorožčí samičku Marušku na Marušku.

V ZOO jsou na podobné metalové návštěvy zvyklí, i když faktem je, že páteční návštěva byla nejspíš ze skutečně hvězdných sfér. "Při druhém ročníku festivalu jsme měli návštěvu žiraf, měli jsme tady skupinu Accept, která vzala patronát nad žirafími samci Bořkem a Lexem a ještě jim dodala jména Bolek a Lolek. Před dvěma lety jsme pak byli se skupinou Uriah Heep u našich medvědů, byli tedy patrony a sponzory rok pro medvědů Elišky a honzíka. A vloni jsme mlěi tedy deštivý festival a to skupina Citron pokřtila 110. mládě našeho tučňáka," říká mluvčí ZOO Martin Vobruba.

Metalfest Open Air se rozjíždí na plný plyn. Okolí ZOO se proměnilo v obří parkoviště...

Metalový svátek Metalfest Open Air odstartoval na amfiteátru v pátek odpoledne a přilehlé okolí je už v jasném obležení metalových fanoušků. Na loukách u ZOO vyrtostlo nejen stanové městečko, ale také parkoviště a kolony zaparkovaných aut se táhnou až téměř k výjezdu směrem na Radčice.

A jak si na několikadenní festival tvrdé muziky zvykla zvířata v Zoologické zahradě? "Akce se na amfiteátru konají pravidelně. Konají se kratší i delší festivaly, to znamená, že zvířata se s nimi setkají tak čtyřikrát pětkrát za rok. Nejvíc je vnímají zvířata umístěná nejblíž amfiteátru, v zadních a vyšších částech zahrady o něm vůbec neví. Nejblíž jsou šimpanzi. Ty nepouštíme při jakýchkoliv koncertech do výběhu. Máme tam dvě tvrdohlavé samičky, které by mohly být ještě tvrdohlavější. Ony někdy nejdou domů ani za civilního režimu, tak aby nezůstaly přes noc venku," vysvětluje Martin Vobruba.

Metalfest Open Air probíhá v amfiteátru až do neděle 1. června. Kvůli festivalu přijala policie také mimořádné bezpečnostní opatření. Podrobnosti čtěte v článku Metalfest je tady! Nasazení budou i policisté v civilu a chystají se kontroly na alkohol .

 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství