Vážné nehody na Stříbrsku! V péči záchranky skončilo několik zraněných

17.08.2017 14:17     17.08.2017 14:48

Složky IZS musely ve čtvrtek odpoledne vyjíždět během jediné hodiny hned ke dvěma vážným nehodám na Stříbrsko. Jedna se odehrála přímo ve Stříbře, druhá směrem na Kšice.

DSC_4127

K nehodě dvou osobních aut ve Stříbře v Revoluční ulici vyjížděly záchranné složky kolem půl druhé odpoledne. Nakonec museli záchranáři na místě ošetřit a následně převážet tři osoby.

"52letou ženu s úrazem hrudníku, 34letého muže s poraněním krční páteře a 30letého muže s poraněním hrudníku jsme převáželi na chirurgii do nemocnice ve Stodu. Všichni byli naštěstí mimo ohrožení života," řekl k první z nehod Robin Šín ze Záchranné zdravotnické služby Plzeňského kraje.

Zhruba za tři čtvrtě hodiny pak došlo k další nehodě. Tentokrát se jednalo o čelní střet aut na silnici ze Stříbra směrem na obec Kšice. Také tam došlo ke zranění také tří osob. Záchranka musela na místo dokonce povolat vrtulník. "Starší muž letecky transportován na emergency FN Plzeň se středně těžkým poraněním hrudníku. Další dvě osoby s lehčím zraněním transportovány po zemi do Stodu na chirurgii," doplňuje Robin Šín.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT