Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Vážné nehody v regionu! U Boru zemřel řidič, záchranka jela i na Klatovsko - FOTKY

28.04.2017 7:11     28.04.2017 7:51

Páteční ráno je opět ve znamení vážných nehod. Dokonce tragická nehoda se odehrála na Tachovsku, záchranka ale musela vyjíždět také k Nýrsku.

3
321

Silnice v regionu se v pátek ráno staly dějištěm řady nehod a některé z nich byly velmi vážné. Smrtelná nehoda se stala u obce Bor na Tachovsku (viz fotogalerie), kde zemřel řidič osobního auta.

"K nehodě došlo mezi obcemi Bor a Čečkovice. Osobní vozidlo tovární značky Mercedes narazilo do stromu. Řidič, narozený v roce 1961, při nárazu z vozidla vypadl a na místě zemřel," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová s tím, že muž jel ve vozidle sám.

Vážná nehoda se stala také na Klatovsku u Nýrska, i tam musela vyjet záchranka. Bouralo se také na dalších místech. V Plzni zkomplikovala provoz nehoda v Doudlevecké ulici v blízkosti křižovatky s ulicí U Trati a nehoda se řešila také v Tachově v Plzeňské ulici. Tyto nehody se naštěstí obešly bez zranění.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT