Podepsáno! Trenér Koubek povede Viktorku i další rok

30.04.2024 9:14

Koubkova mise na lavičce Viktorie nekončí! Trenér prodloužil smlouvu o další rok.

Miroslav Koubek_2023_ilustracni QAP 1

„V první řadě bych chtěl říct, že Míra Koubek odvádí v této sezoně společně se svým realizačním týmem a hráči skvělou práci. Za pochodu přebudováváme tým, začlenili se do něj mladí hráči, odchovanci. Zažili jsme mimořádnou cestu pohárovou Evropou, čeká nás pohárové finále a máme jistotu startu ve 3. předkole Evropské ligy v nadcházejícím ročníku,“ řekl Adolf Šádek, generální ředitel a předseda představenstva klubu.

O tom, zda Miroslav Koubek smlouvu prodlouží, se diskutovalo už delší dobu.

„Již během jarní části jsme se s trenérem bavili o různých možnostech, finálně si ke všemu sedli po posledním kole základní části. Naše dohoda pak vznikla velmi rychle. My jsme měli zájem, aby trenér ve své práci pokračoval, Míra Koubek rovněž, takže došlo k dohodě a povede Viktorii i v nadcházející sezoně,“ doplnil Adolf Šádek.

Miroslav Koubek odvedl v Plzni kus práce. Z druhého předkola Evropské konferenční ligy dostal Viktorku až do jejího čtvrtfinále. Základní skupinu evropského poháru navíc prošel s Viktorií neporažen. Fotbalisty Viktorky nyní čeká finále domácího poháru a klub má jistotu předkol Evropské ligy pro nadcházející sezonu.

„S prací trenéra Koubka jsme velmi spokojeni. Vidíme, jak s týmem pracuje, dokáže zlepšovat mladé i nové hráče a zabudovávat je do týmu, což je naší filosofií. Těšíme se na další spolupráci,“ uvedl Martin Dellenbach, člen představenstva FC Viktoria Plzeň.

Koubek má jasné plány, Viktorii chce posunout ještě o kus dál.

„Vážím si důvěry, kterou mi klub vyjádřil i podpory viktoriánských fanoušků. Zároveň mám po roční práci pozitivní pocit ze vzájemné spolupráce s týmem i s kolegy z realizačního týmu. Právě tato zjištění hrála podstatnou roli v mém rozhodování. Věřím, že navážeme na práci, kterou jsme započali v aktuálním ročníku a pokusíme se ji ještě o kus posunout," uvedl po podpisu nové smlouvy Miroslav Koubek.

Foto QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy