QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Zásah u nehody u Draženova! V péči záchranky skončili tři lidé - FOTKY

23.08.2018 7:57     23.08.2018 8:46

Nehoda u Draženova na Domažlicku zaměstnala ve čtvrtek ráno všechny složky IZS. Původně byl vyslán také vrtulník. V péči zachránářů skončily tři osoby.

1
123

K nehodě dvou osobních aut došlo u Draženova čtvrtek ráno. Na místo museli vyjíždět jak policisté a hasiči, tak záchranáři. V péči záchranky skončili nakonec tři lidé.

Obě osobní auta zůstala po nehodě v příkopu. Přesné příčiny policie stále vyšetřuje. Záchranka nakonec přepravovala do nemocnice v Domažlicích tři osoby.

Původně byl na místo vyslán i vrtulník, ten byl nakonec ale odvolán. "Žena, ročník 1976, byla s lehkým zraněním převezena do nemocnice. Následně převozová sanita vezla dva mladé cizince, muže a ženu, k observaci," řekla k zásahu Andrea Divišová z krajské záchranky. 

Nehoda měla nicméně také poměrně kuriózní dohru. Záchranáři museli spolu s cizinci přepravit do nemocnice hned několik jejich zavazadel a také hudební nástroje, bez kterých se odmítali nechat převézt.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24