QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Ženu měli znásilnit dvakrát během pár dnů. Skončila na psychiatrii

24.01.2018 8:53

Policisté na Domažlicku rozplétají případ ženy, která měla být během pár dnů znásilněná hned dvakrát. V obou případech byla totálně opilá....

DSC05820

Ke znásilnění mělo dojít v posledních dnech v jednom z bytů v domě v Holýšově na Domažlicku. Rozplést celý případ ale bude podle všeho dost zapeklité. Žena byla v obou případech notně opilá.

"Domažličtí kriminalisté v současné době prověřují oznámení o znásilnění, které během několika dnů hned dvakrát podala padesátiletá žena. V sobotu 20. ledna 2018 a v úterý 23. ledna 2018 žena oznámila znásilnění v bytě v Holýšově," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

V současné době policisté především zjišťují, jestli vůbec k útokům na ženu došlo. "V prvním případě jí policisté na místě při dechové zkoušce naměřili 3 promile alkoholu v krvi, v druhém bylo odborné měření s výsledkem 2,39 promile alkoholu v krvi. Žena byla hospitalizována na psychiatrii. Kriminalisté nyní rozplétají, zda ke skutkům vůbec došlo či nikoliv," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24