QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ženu před skokem z okna zachránila dvojice policistů

30.05.2016 14:59

Velké drama se strhlo v pondělí přímo na náměstí v Domažlicích. Z okna jednoho z domů chtěla vyskočit zoufalá žena. Policisté jí z něj strhli v poslední chvíli. Žena skončila na psychiatrii.

FOTO_QAP_CZ (22)

Hodně dramatické scény se odehrály v pondělí přímo na náměstí v Domažlicích. Skokem z okna chtěla svůj život ukončit zoufalá žena. Vyjednávání přitom trvalo víc jak hodinu a úspěšné moc nebylo. Policisté pak zachránili ženu přímo z otevřeného okna.

Oznámení o ženě, která chce skočit z okna přijali policisté na tísňové lince od kolegů z městské policie před desátou dopoledne. "Na místo vyjeli hasiči, zdravotníci i policisté. Po více než hodině velmi složité a náročné komunikace se ženou se ji podařilo zachránit," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Žena ovšem dobrovolně z okna neslezla. Hasiči se museli proplížit do domu, nenápadně otevřít dveře bytu a nepozorovaně ještě navíc přeštípnout na dveřích. Pak už byla záchranná akce v rukou dvojice policistů. "Policistům Tomáši Krčmovi a Robertu Jahelkovi se podařilo ženu strhnout z okna do bytu a dostat do bezpečí. Poté ji předali do péče lékařům. Ti ji převezli na psychiatrické oddělení," dodává mluvčí policie. 

FOTO: PČR (v popředí Tomáš Krčma, v pozadí Robert Jahelka)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT