Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Sedláčkovu ulici v Plzni čeká kompletní rekonstrukce, potrvá víc jak rok

06.05.2017 13:59

V centru Plzně se v letošním roce rozeběhne další velká rekonstrukce. Tentokrát čekají kompletní opravy Sedláčkovu ulici. První práce by měly začít už v létě.

Riegrova ulice_QAP_foto (10)

Historické centrum Plzně čekají i letos velké opravy. Po tom, co město v uplynulých letech nechalo rekonstruovat Riegrovu a Bezručovu ulici, dojde na další rozsáhlé práce v Sedláčkově ulici.

Celý projekt je aktuálně ve finální fázi příprav. Po dokončení soutěže by se měly práce rozjet vzápětí. "Rekonstrukci budeme provádět ve sdružení s vodárnou. Zahájení se plánuje na červenec letošního roku. Vodárna bude provádět práce týkající se kanalizace," říká Pavel Grisník, šéf odboru investic města, pod který má rekonstrukce spadá.

Samotné přípojky kanalizací musí být dokončené do konce letošního roku. Kompletně by práce v Sedláčkově ulici měly být hotové do 15 měsíců od zahájení. "Jedná se o celkovou rekonstrukci ulice v úseku od Bezručovy ulice po sady 5. května. Hodnota zakázky je 34 milionů bez daně," doplnil Pavel Grisník.

V případě kompletních oprav Riegrovy ulice došlo také na přeměnu lokality v pěší zónu, s podobnou úpravou se u Sedláčkovy ulice nepočítá.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství