Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Poznáváte muže na fotografii? Je důležitý pro vyšetřování případu krádeže

24.03.2021 12:52

V prověřovaném případu policisté získali fotografie, na kterých je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení. Ta by mohla policistům pomoci při řádném objasnění případu. 

ViewImage.aspx

Zatím neznámý pachatel se vloupal do bytu v ulici Na chmelnicích, ze kterého byla následně odcizena finanční hotovost. "Policisté obvodního oddělení Plzeň-Vinice zjišťují a prověřují veškeré okolnosti oznámeného případu krádeže finanční hotovosti v bytě bytového domu v Plzni na Vinicích. Neznámý pachatel dne 27. února v době okolo jedné hodiny odpoledne násilím vnikl do bytové jednotky v ulici Na Chmelnicích, ten prohledal a následně si s sebou odnesl finanční hotovost ve výši 80 tisíc korun," uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policisté mimo jiné také získali fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycena osoba, která by mohla pomoci policistům objasnit okolnosti případu. "Policisté žádají širokou veřejnost o spolupráci, a to za účelem ztotožnění osoby na přiložených fotografiích. Ti, kteří by tuto osobu poznali, aby se osobně obrátili  na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na tísňovou linku 158," dodala Veronika Hokrová.

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT