Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Změny ve vedení klubu HC Plzeň 1929

03.01.2011 7:51

K 31. prosinci odešel z vedení klubu HC Plzeň 1929 obchodní ředitel Emil Kristek. Za rezignujícího Jaromíra Zavorala, který stále setrvával ve své funkci, už má klub náhradu.

setkání fanoušků HC Plzeň 6

Jaromír Zavoral rezignoval na svůj post ředitele klubu HC Plzeň 1929 už 18. listopadu 2010. Den předem než měl ředitel extraligy Šulc oznámit verdikt o odebrání bodů plzeňským Indiánům. Od té doby se ale nic nestalo a stále setrvával ve své funkci. Teď už klub má za Zavorala náhradu, je jím Jan Svoboda. Prozradil to mluvčí klubu Jiří Světlík na tiskové konferenci po zápase s Mladou Boleslaví.

"Místo pana Zavorala nastoupil Ing. Jan Svoboda. Pochopitelně uděláme oficiální tiskovou konferenci, jen vás požádám o nějaký čas strpení. Minimálně týden dva, protože pan Svoboda si musí tu pozici osahat. A zveřejníme rozhovor s ním na našich internetových stránkách, ale oficiální představení, vám novinářům, uděláme až později," upřesnil Světlík 

A ještě jedna změna ve vedení plzeňského klubu nastala k poslednímu dni roku 2010. Od 1. ledna nemá klub obchodního ředitele. A ačkoliv Kristkův odchod byl jasný už déle, klub ještě náhradu nemá.
"Náš klub opustil Emil Kristek, který odešel do BPA. Jeho pozice zatím zůstává neobsazena. Takže hrajeme trochu v oslabení," řekl Světlík. 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT