Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Anakonda Benda natáčela s Limbou nový klip v Pamele, přijďte na premiéru - FOTKY

15.06.2022 13:20

Přijďe se podívat - již tento čtvrtek. Natáčení se zúčastnily i plzeňské hvězdy v čele s Davidem Limberským. Podívejte se, jak vypadalo natáčení v klubu Pamela!

s
a (1)a (2)a (4)a (3)abs

Kapela Anakonda Benda, kterou snad každý Plzeňan už někdy slyšel hrát, natáčela ve známém plzeňském strip klubu Pamela. Nový videoklip vznikl k autorské písni Když holky jsou. Na natáčení nechyběly známé plzeňské osobnosti. Nenechte si ujít premiéru, která se koná již tento čtvrtek 16. června!

„Na natáčení klipu jsme přizvali i známé sportovní osobnosti. V klubu se spolu s námi před kamerou ukázal David Limberský, Patrik Ježek, Pavel Vaigl, Tomáš Bokr, Honza Kalaš a moderátor Petr “Vejvoďák” Vejvoda," uvedla kapela Anakonda Benda.

Nový hudební videoklip spatří světlo světa ve čtvrtek 16. června. Anakonda Benda připravila pro veřejnost slavnostní promítání a akce začíná od 19 hodin na venkovní zahrádce v šenku Parkán. Pozváni jsou všichni, kteří se natáčení účastnili. Nenechte si tuto zábavnou hudební událost ujít a potkejte se na premiéře s kapelou!

foto archiv Anakonda Benda

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT