Buty zahraje u Zacha

27.09.2012 10:22

Oblíbená ostarvská kapela Buty přijíždí také opět do Plzně. Vyrazit na ni můžete ve čtrvtek 27. září do plzeňského Zach´s Pubu. V případě hodně nepříznivého počasí bude koncert v Buena Vistě.

buty

Ve čtvrtek 27. září zahraje v plzeňském Zach ´s Pubu populární ostravská kapela Buty s Radkem Pastrˇmákem. Koncert začíná ve 20:30. V případě výrazné nepřízně počasí se koncert přesouvá do klubu Buena Vista v Kollárově ulici.

Buty má dva zakladatele, Radka Pastrňáka a Richarda Kroczeka ml., kteří v roce 1985 společně začínali, když oživili kapelu U238, která trvala jen do té doby, než kapelník Petr Miček zdrhnul za hranice. Dodnes nerozlučná, takřka "rychlošípácká", dvojka Pastrňák-Kroczek se pak na čas stala součástí tancovačkové, byť velmi ambiciózní, skupiny "B Komplex" a po odchodu od ní se vrhají, už pod názvem Buty, na jazz. Od té doby prošla kapela několika změnami i krizemi, ale vydržela. A to dokonce i v roce1998, kdy chtěl odejít právě Radek Pastrňák.

Vstupenky na místě budou za 250kč a v předprodejích za 200kč. V případě výrazné nepřízně počasí se koncert přesouvá do klubu Buena Vista v Kollárově ulici.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT