Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Namol opilý řidič zavinil na Klatovsku čelní srážku!

04.07.2014 14:27

Policisté vyjížděli k nehodě do Skelné Huti, která je součástí Chudenína na Klatovsku. Řidič zřejmě manipuloval s mobilem a zavinil čelní srážku. Jak se ukázalo, byl pořádně opilý. Přístroj ukázal skoro čtyři promile!

11.1.2014 DN 2xOA Rokycany-Ejpovice

Nad drzostí některých řidičů zůstává doslova rozum stát. Příkladem je 48letý řidič z Karlových Varů, který v silné opilosti usedl za volant a ještě manipuloval během jízdy s mobilem. Výsledkem je čelní srážka ve Skelné Huti na Klatovsku. Přístroj ukázal neuvěřitelných 3,88 promile alkoholu! Jako zázrakem se nikomu nic nestalo. 

,,Směrem od obce Skelná Huť na Svatou Kateřinu jel ve čtvrtek 3. července 2014 v 19.45 hodin 48letý řidič z Karlových Varů s osobním vozidlem zn. Škoda Yeti. Na rovném úseku, před pravotočivou zatáčkou, najel do protisměru, kdy údajně manipuloval s mobilním telefonem a došlo k čelnímu střetu s protijedoucím zn. Fiat. Škoda činí 460 tisíc korun a ke zranění osob nedošlo," popisuje nehodu policejní mluvčí Dana Ladmanová. 

U řidiče nákladního vozidla byla dechová zkouška negativní, ale u 48letého řidiče byla pozitivní 3,88 a opakovaně 3,54 promile alkoholu. Opilec byl po nehodě převezen k lékařskému vyšetření, kde odmítl odběr krve. Teď je povedený šofér podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.
FOTO:Ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství