QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

20.09.2024 14:00

Volební místnosti se otevřely

V České republice začaly krajské volby. Na části území republiky jsou spojeny s prvním kolem senátních voleb.

20.09.2024 13:23

Dopravní nehoda na náměstí Milady Horákové v Plzni

Na místě probíhají záchranné práce, došlo ke střetu osobního automobilu a chodce.

Vynikající vína a bohatý hudební program. Chystá se Plzeňský festival vína

17.09.2024 11:10

Připravte se na nezapomenutelný zážitek na podzimním termínu Plzeňského festivalu vína! Tento svátek vína se koná 20. a 21. září v malebném prostředí sadového okruhu. Ponořte se do světa vynikajících vín, lahodného street foodu a rytmů živé muziky!

Foto_PFV podzim 2024

Už o víkendu prožijete v centru Plzně dva dny plné těch nejlepších vín, lahodných pochoutek a podmanivé hudby.

Milovníci vína by si neměli nechat ujt už tradiční akci. Plzeňský festival vína se uskuteční v pátek 20. září a v sobotu 21. září od 13 do 22 hodin, a to v Kopeckého a Smetanových sadech. Festival přinese nejen širokou nabídku vín, ale i pestrou food zónu a bohatý kulturní program.

"Díky food truckům a stánkům s širokou nabídkou pokrmů vhodných k vínu si opravdu pochutnáte. Kromě toho se můžete těšit na bohatý kulturní program, kterým vás provede charismatický moderátor Luděk Holý. Po oba dny vám budou hrát k poslechu i tanci Cimbálová muzika Kaňúr, Pavel Callta, The Shifters nebo DJ Danda," přibližuje program pořadatel Radek Aleš.

Vstupné na akci bude zdarma. "Víno se bude nalévat výhradně do festivalových sklenic, které budou k zakoupení na místě za 120 Kč," doplnil pořadatel.

Akce se koná za finanční podpory Městského obvodu Plzeň 3. Informace najdete na stránkách akce https://www.festivalyvina.cz/ nebo na facebooku ZDE.

foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus tři servisní prohlídky