Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Konec týdne bude plný akcí! Knižní swap, valentýnský běh nebo degustace?

10.02.2020 19:04

Konec týdne v Plzni bude opravdu nabitý skvělými akcemi. Vyberou si bezpochyby milovníci kávy i jídla, zapálení i občasní běžci, a nebo nadšenci do deskových her a knih. Nechte se inspirovat!

IMG_7071

OK Doubravka – Knihovna města Plzně v pátek 14. února mezi 9:00 a 13:00 pořádá knižní swap. Čtrnáctý únor není jen Valentýn, ale také Mezinárodní den darování knih. Do knižního swapu přinesete knížku, která se vám už nehodí, a na oplátku si vyberte jinou. Můžete přinést knížky pro děti i dospělé.

Nabuďte se na víkend a vyrazte na akci, která se v Plzni tak často nevídá. Degustace kávy neboli cupping je skvělým zážitkem nejen pro ty, kteří se v kávě vyznají. Pořadatel akce, Start UP Coffee, si pro návštěvníky připravil produkci skvělé berlínské pražírny a vy máte možnost zhodnotit, jak vám chutná. Akce začne v pátek 14. února od 18.00. Cena je 300 Kč a je nutné se rezervovat předem. Součástí ceny je i občerstvení.

Už počtrnácté si DEPO2015 pro návštěvníky připravilo Street food market. Celkem si zde můžete pochutnat na nabídce jídel a pití od více než 30 stánkařů. Akce proběhne v sobotu 15. únoru mezi 10:00 a 18.00. Vstupné na akci je zdarma.

Jste-li milovníky tradičních zabijačkových pochoutek, zajděte v sobotu po 11:00 do Lokálu. „Celý Lokál a přilehlé uličky provoní tradiční zabijačkové pochoutky jako jitrnice, jelítka, tlačenka, ovar nebo zabijačkový guláš. Jistotou bude také venkovní výčep a vyhřívané stany. Pro gurmány, kteří si chtějí užít jedinečnou atmosféru i s tématickou hudbou, bude k dispozici páska “Sněz, co zmůžeš” za cenu 450 Kč. Rádi vám ale také zabalíme výslužku na doma,“ informují pořadatelé.

Je libo deskovou hru?

Deskovky v Papírně slaví třetí narozeniny. K dispozici budou novinky i evergreeny. Jak pro malé, velké, tak i pro náročné. Akce proběhne v sobotu mezi 14:00 a 19:00.

V sobotu 15. 2. ve 13:00 odstartuje v Borském parku Valentýnský párty běh. Jedná se o 5. ročník pro všechny zamilované, single hráče i rodiny. Těšit se můžete na 2,5 km okruhy plné úkolů, běžeckou mini-seznamku a Valentýnské soutěže.  

 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství