Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Za pobodání otčíma dostal podmínku! Hrozil mu trest za pokus o vraždu

09.05.2016 11:12

Rok vězení s podmíněným odkladem na dva roky dostal 30letý muž, který vloni zaútočil nožem na svého otčíma v Losiné. Před soudem se muž hájil, že jen bránil zbytek rodiny před tyranem.
 

ilustrační foto_QAP foto (4)

Drama z Losiné z loňského roku rozplétal v posledních měsících Krajský soud v Plzni. Na lavici obžalovaných usedl 30letý nevlastní syn pobodaného muže. Svého otčíma pobodal na několika místech těla na konci loňského září. Útok byl vyvrcholením dlouhodobých rodinných i finančních problémů.

Útočník nakonec odešel od soudu s podmínkou, i když původně mu hrozil podstatně delší trest za pokus o vraždu. Drama v rodinném domě v Losiné se odehrálo na konci září loňského roku. Nevlastní syn zaútočil nožem na svého otčíma po další z mnoha hádek a po konfliktu, kdy měl nevlastní otec vyhrožovat jeho matce a malému bratrovi. "K vzájemné potyčce mezi obviněným a poškozeným mělo dojít poté, co měl poškozený, stejně jako v minulosti, rodinným příslušníkům vyhrožovat zastřelením a dále je slovně napadat. Po bitce byl poškozený s bodnořeznými poraněními převezen do plzeňské nemocnice," řekla tehdy k útoku mluvčí policie Jana Tomková.

Vážně zraněný muž skončil v péči lékařů a podle všeho přežil jen díky včasnému zásahu lékařů. Útočník skončil v rukou policistů záhy. Nakonec byl obviněný z pokusu o vraždu.

Podle nejrůznějších svědků z okolí krvavému incidentu předcházely dlouhodobé problémy v rodině. Podle okolí pobodaný muž rodonu dlouhodobě tyranizoval. Tím se před soudem hájil i sám obviněný. Další podrobnsoti najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství