Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Festival Polévky se vrátí do Plzně

18.08.2013 17:00

Říká se, že polévka je grunt. O tom se mohli v loňském roce přesvědčit všichni návštěvníci Festivalu Polévky. Ten se na začátku září opět vrátí do Plzně. K poslechu zahraje legendární český jazzman Ondřej Konrád s formací Gumbo.

Festival polévek, to je spousta ochutnávek ale také komentovaná příprava této pochutiny. První český Festival Polévky se v Plzni uskutečnil v loňském roce. Již nyní ale organizátoři akce pilně připravují jeho druhé pokračování, kterého se dočkáte 8. září opět na náměstí Republiky.

Unikátní projekt si bere inspiraci v polském Krakově a nabídne dvanáct 40 litrových kotlů polévky.

"Festival Polévky jsme poprvé potkali v polském Krakově a uchvátil nás. Minulý rok nás zároveň přesvědčil, že polévka je opravdu grunt, těch několik set litrů se snědlo na náměstí Republiky během prvních dvou hodin," prozrazuje Jakub Vedral, šéf festivalu.

Na Festivalu Polévky v Plzni zahraje jako hlavní interpret legendární český jazzman Ondřej Konrád se svou formací Gumbo. A ne náhodou - Gumbo je tradiční floridská polévka, jejíž hlavní součástí jsou krevety a mořské plody.

Na náměstí Republiky bude postaveno dvanáct koz s 40ti litrovými kotli a mobilním ohništi, návštěvníci se tak mohou těšit skvělou atmosféru, hudbu a chutné polévky.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství