Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Střelec z Mikulášského je ve vazbě! Má na krku vydírání i nedovolené ozbrojování

29.03.2019 10:58

Plzeňská kriminálka obvinila muže v souvislosti se střelbou na Mikulášském náměstí. Soudce navíc akceptoval návrh na vzetí do vazby. Přinášíme podrobnosti!

Soud rozhoduje o vazbě obviněného z kyselinového útoku_QAP_foto (6)

Případ střelby na Mikulášském náměstí v Plzni, ke kterému došlo zhruba před týdnem, je v další fázi. Po tom, co se policii podařilo střelce na útěku vypátrat a zadržet, teď už je ve vazbě.

"Prověřováním a vyhodnocením všech zjištěných skutečností důležitých pro trestní řízení bylo zahájeno v této kauze plzeňskými kriminalisty trestní síhání osoby, která byla obviněna ze spáchání zločinu vydírání a přečinu nedovolené ozbrojování. Plzeňští kriminalisté následně předložili podnět k podání návrhu na vzetí obviněné osoby do vazby, který soudce akceptoval," povtrdila mluvčí policie Veronika Hokrová.

Petra S. dopadli policisté v noci na středu v obci nedaleko Plzně, kde se skrýval. Ke střelbě v jednom z domů na Mikulášském náměstí došlo minulý týden ve čtvrtek po hádce mezi Petrem S. a druhým mužem. Nikomu se naštěstí nic nestalo. Střelec ovšem z místa utekl a policie po něm vyhlásila pátrání. Pátrání bylo o to intenzivnější, že muž byl stále ozbrojený.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte