V Plasích bude festival Čech Rock Plasy

03.08.2012 9:51

Stejné místo a podobný čas konání jako oblíbený Czech Rock Block, takový je festival Čech Rock Plasy, který proběhne v sobotu 4. srpna na velké louce u Plas.

Arakain

Ani letos nebude Velká louka u Plas na severním Plzeňsku zahálet. V sobotu 4. srpna se tady koná první ročník festivalu Čech Rock Plasy. Areál se otevírá ve 12 hodin, koncerty začnou o hodinu později.

Tato jednodenní akce se zařadí mezi letošní festivalové premianty a může tak nepřímo navázat na již zavedenou tradici festivalu Czech Rock Block, který se letos konat nebude. Kromě stejného místa konání je při pohledu na program jasné, že i podobnost v názvech není čistě náhodná. Proto se na festík do Plas opět můžou těšit příznivci české rockové scény.

Těšit se můžete na rockovou legendu českého metalu Arakain, Kreyson v čele s Láďou Křížkem, veselá parta Walda Gang nebo západočeská stálice Kečup, která zde pokřtí své nové DVD. Mimo to se můžete těšit na mladou krev české metalové scény, kterou budou reprezentovat Dymytry, kteří v těchto dnech dokončují nové album. Jak to šlape pro změnu zkušeným harcovníkům předvede kapela ParadeMarche v čele s frontmanem Radkem Zíkou. Samozřejmostí bude festivalové parkoviště i stanové městečko, a info o kompletním programu najdete na stránkách cechrockplasy.cz

Milovníci českého rocku budou v sobotu na roztrhání. V amfiteátru za Plazou v Plzni se totiž ve stejném čase koná rockový festival Plaza Fest, kde dokonce najdete i stejné interprety!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT