Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Hokejisté Plzně vyzvou doma Hradec Králové!

25.10.2016 8:32

Hokejisté Plzně se v předehrávce 34. kola extraligy postaví doma proti Hradci Králové. Navázat chtějí zejména na úspěch s Třincem. "Myslím, že by to mohlo platit," říká Jakub Lev.

DSC_5606

Hokejisté HC Škoda Plzeň v posledním duelu s Třincem předvedli, že chtějí bojovat dál. Překvapivě porazili lídra tabulky a na konto si připsali 3 body vůbec poprvé za poslední měsíce. V tabulce jsou ale stále třetí od konce. Teď je doma čeká předehrávka 34. kola.

Hradec Králové je aktuálně na 8. místě tabulky a je jasné, že úterní duel nebude nijak snadný. "Víme, že Hradec je výborný tým. má skvělé útočníky, velkou kvalitu dopředu, takže budeme muset dobře bránit a hrát podobný systém jako v Třinci. Myslím si, že by to mohlo platit," říká před zápasem Jakub Lev.

Klíčové bude především pokračování ve stylu, který se podařilo prosadit na ledě lídra tabulky. "Snažili jsme se hrát poctivou obranu ve středním pásmu, u nás být agresivní, chodit dobře do soubojů. To se nám předtím nedařilo. Myslím si, že tam bylo zlepšení. Ještě to není úplně dobré, ale podařilo se to," komentuje útočník plzeňských indiánů.

Před nadcházejícím utkáním nicméně ani poslední výhra není úplně výstřelem do absolutní pohody. "Jsme rádi, že jsme vyhráli, ale po výsledcích před tím musíme zůstat hodně na zemi, protože to je jenom jeden krůček. Jestli se chceme dostat tam, kde bychom chtěli být, tak to je po malých krůčcích a jedna výhra zatím nic nedělá," krotí předčasné nadšení Jakub Lev.

Předehrávka 34. kola Tipsport extraligy HC Škoda Plzeň - Mountfield Hradec Králové se hraje v úterý 25. října od 17:30 v Home Monitoring Aréně v Plzni.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství