Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vnitroblok Krašovská v Plzni prochází revitalizací - FOTO

13.07.2021 11:02

Vnitroblok Krašovská v Plzni dostává novou tvář: Do finále jde revitalizace, která zde probíhá. Přibýt má nejen zeleň, ale i prostory pro sport a odpočinek.

Krašovská
KrašovskáKrašovská _vnitroblok revitalizace_foto UMO 1 (2)Krašovská _vnitroblok revitalizace_foto UMO 1 (3)Krašovská _vnitroblok revitalizace_foto UMO 1 (4)Krašovská _vnitroblok revitalizace_foto UMO 1 (1)Krašovská _vnitroblok revitalizace_foto UMO 1 (5)

Vnitroblok Krašovská v Plzni Bolevci prochází revitalizací. Ta se nyní blíží do finále. Pokud vše půjde podle plánu, hotovo bude v polovině srpna.

V druhé polocině června byly přivezeny moduly, z kterých vzniká objekt nové kavárny s vnitřní kapacitou 20 osob. „Kolem kavárny bude kruhová terasa, přičemž větší část bude tvořit kamenný povrch a zbytek povrch ze dřeva, který bude z větší části zastřešený textilním stíněním pro možnost příjemného venkovního posezení,“ popisuje Andrea Šlechtová, vedoucí Odboru investic a majetku ÚMO Plzeň 1.

Mezi domy vzniká park, budou zde hřiště a prostory pro odpočinek. „Chybět nebude ani multifunkční sportoviště, cvičební soustava pro seniory, psí hřiště anebo kavárna s posezením,“ uvedla starostka MO Plzeň 1 Helena Řežábová.

foto: FCB ÚMO Plzeň 1


 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství