Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Dětský den v Lobezském parku se vydařil, přilákal více než 1500 lidí - FOTKY

29.05.2023 10:39

V sobotu 27. května se uskutečnil Dětský den v Lobezském parku v Plzni. Akci přálo počasí, do parku se vydaly zejména rodiny s dětmi. Podle Úřadu městského obvodu Plzeň 4, který akci pořádal, sem zavítalo přes 1500 lidí.

den deti 8
den deti 8den deti 7den deti 6den deti lobezsky parkden deti lobzyden detidetsky den

"Dětský den v Lobezském parku lákal na divadelní a taneční vystoupení, kreativní dílny, dětské atrakce a také na soutěžní okruh. Divadelní představení obstaralo divadlo Orfeus a divadlo Špalíček. Nechybělo také zpívání a tancování s Petrem Nedvědem," uvedla Věra Zilvarová, tisková mluvčí MO Plzeň 4.

Lákadlem bylo také malování na obličej, velký zájem byl o soutěžní okruh, kde děti plnily celkem 5 úkolů. "Například lovily rybičky, skákaly v pytli, skládaly puzzle nebo si vyzkoušely florbal. Připraveny byly také nejrůznější kreativní dílny. Děti vyráběly mýdla, náramky z korálků, malovaly na dřevo a zkoušely pískování. Nechyběly velké trampolíny a skákací hrad, který byl doslova v obležení," doplnila Zilvarová.

Některé disciplíny si zkusili také zástupci vedení obvodu, starosta Městského obvodu Plzeň 4 Tomáš Soukup a místostarostové Jan Kakeš a Zdeněk Mádr.

foto: MO Plzeň 4

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT