Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mezi Klenčím a Draženovem došlo ke smrtelné nehodě

31.10.2012 10:28

Řidič Škoda Octavia nezvládl zatáčku a narazil do protijedoucího Peugeotu. Pětašedesátiletého řidiče Peugeotu transportoval vrtulník do nemocnice, svým zraněním ale podlehl.

V úterý 30. října před pátou hodinou odpoledne došlo k tragické dopravní nehodě na Domažlicku. Na silnici mezi Klenčím pod Čerchovem a Draženovem zemřel člověk.

"Devětadvacetiletý řidič osobního vozidla značky Škoda Octavia jedoucí směrem od Klenčí na Draženov při průjezdu ostré levotočivé zatáčky dostal s vozidlem smyk, vjel zcela do levé poloviny komunikace, kde se bočně střetl s protijedoucím vozidlem značky Peugeot, které řídil pětašedesátiletý muž," upřesnila policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Peugeot skončil po střetu v silničním příkopu, jeho řidič utrpěl těžká zranění. "Řidiče vozidla Peugeot byl trandportován leteckou záchrannou službou do nemocnice v Plzni, kde svým zraněním podlehl. Jeho spolujedoucí byla zraněna lehce. Rovněž došlo k lehkému zranění řidiče vozidla značky Škoda Octavia a jeho spolujedoucího," uvedla dále Dagmar Brožová. 

 Škoda na vozidle značky Škoda Octavia byla vyčíslena na 70 tisíc korun, na vozidle značky Peugeot 30 tisíc korun.

Ilustrační foto HZS Plzeňského kraje

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství