Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Nehoda uzavřela hlavní tah u Chotěšova!

17.06.2016 9:01     17.06.2016 9:34

Vážná nehoda uzavřela v pátek ráno hlavní tah I/26 mezi Chotěšovem a Stodem. Na místo musely vyjet všechny složky integrovaného záchrnaného systému.

IMG_4903

U Chotěšova se střetla hned tři osobní auta. Na místě došlo i ke zranění jedné řidičky. Hlavní tah se musel kvůli odstraňování následků a vyprošťování úplně uzavřít.

Na místo vyjeli, kromě policie a záchranky, také hasiči. "Od půl deváté mezi Chotěšovem a Stodem zasahují všechny složky IZS u dopravní nehody osobního auta. Zraněného řidiče již odvezla ZZS do nemocnice. Předpokládá se, že v dopoledních hodinách bude silnice I/26 v obou směrech uzavřena," potvrdila mluvčí hasičů krátce po nehodě Pavla Jakoubková.

Přesné příčiny nehody jsou stále v šetření. Jedno auto po nehodě skončilo na střeše. "Oznámení o nehodě jsme přijali v 8:34 od zdravotnické záchranné služby. Na silnici mezi Stodem a Chtěšovem došlo ke střetu tří osobních aut. Dechové zkoušky u řidičů byly negativní. Zraněná byla 33letá řidička jednoho z vozidel," řekla mluvčí policie Hana Štefflová s tím, že veškeré další okolnosti nehody jsou v šetření.

Policie musela komunikaci úplně uzavřít a provoz odvádět na objízdné trasy.

FOTO: ilustrační


 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT