Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Mrazů se ještě nezbavíme!

05.02.2012 13:26

Podle předpovědi nás ještě mrazy potrápí i v dalším pracovním týdnu. Mrazy sice malinko poleví alespoň přes den, ale zase bude méně sluníčka. Velké oteplení ale nečekejte, zimní výbavu ještě mějte při ruce!

počasí - sníh

Pokud už máte mrazů plné zuby, nemáme pro vás dobré zprávy. I v dalším týdnu počítejte se silnými nočními mrazy, Na západě republiky při vyjasnění zase až u - 20 stupňů!

Začátkem týdne počítejte s polojasnou až oblačnou oblohou,  V úterý už přibude i sněžení. Nejvyšší noční teploty -12 až -16 °C, při malé oblačnosti a sněhové pokrývce na západě republiky kolem -20 °C. Nejvyšší denní teploty -11 až -7 °C. Pozor dejte na mrznoucí mlhy!

Stejný ráz počasí se očekává i ke konci týdne a i nadále počítejte se silnými mrazy. Obloha bude polojasná, místy se sněžením. Noční teploty -12 až -17 °C, při vyjasnění a sněhové pokrývce ojediněle opět kolem -20 °C. Nejvyšší denní teploty -8 až -3 °C.

Rozptylové podmínky budou většinou spíš nepříznivé. Varování před silnými nočními mrazy potrvá ještě celý týden a to pro celou republiku!

zdroj: ČHMÚ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT