QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nový plzeňský areál @Skvrňany nabízí příjemné bydlení i investiční byty se stoprocentními službami

12.05.2023 10:11

V plzeňské čtvrti Skvrňany vyrostl nový rezidenční areál @Skvrňany. Čerstvě dostavěný a zkolaudovaný komplex kromě rezidenčního bydlení nabízí i investiční byty nebo menší investiční nájemní portfolia s kompletními službami.

SKV_20230421_0055
SKV_20230421_0055SKV_20230421_0043SKV_ex_900x600_01SKV_ex_900x600_02SKV_20230421_0040SKV_ex_900x600_03SKV_in_900x300_01

Výstavba sedmi bytových domů nového plzeňského rezidenčního areálu Bydlení Skvrňany byla dokončena na začátku jara. Celý projekt byl úspěšně zkolaudován a připraven pro nové obyvatele, kteří se do něj začínají postupně stěhovat. Z celkem 203 nových bytů zbývá volných už jen několik. Jak bydlení v projektu @Skvrňany vypadá, to si zájemci mohou prohlédnout při návštěvě nově otevřeného vzorového bytu.

Šestipodlažní rezidenční areál @Skvrňany, který vyrostl v sousedství ulice Vojanova, je třetím projektem skupiny Trigema v západočeské metropoli. Projekt Bydlení Skvrňany nabízí na ploše téměř 10 000 m2 celkem 203 bytů o dispozicích od 1 + kk až po velkorysé 4 + kk. Většina jednotek je vybavena balkóny, lodžiemi, terasami a sklepy.

Byty v novém komplexu jsou vhodné jak k vlastnímu bydlení, tak pro investici. Investice do nemovitostí je totiž stále bezpečnou a jistou variantou, kam uložit své úspory. Navíc jde o investici dlouhodobou – ceny bytů v Plzni stále rostou, a díky socio-ekonomickému statusu města za posledních deset let vzrostly téměř trojnásobně.

V areálu @Skvrňany je pro zájemce připraveno i menší nájemní portfolio modulových bytů s kompletními službami od výběru těch nejlepších dispozic a zajištění pronájmu až po kompletní správu nemovitostí. To v praxi znamená, že investor nebude muset řešit žádné starosti, o všechno se postarají profesionálové. Ti vyberou podle specifikace investora nejvhodnější dispozice, pomohou s financováním, najdou vhodné nájemce a obsadí vybrané byty, které budou zároveň komplexně spravovat.

Nový areál je synonymem pro pohodlné bydlení ve čtvrti se skvělou občanskou vybaveností a dopravní dostupností. Soukromý park i s krásnou přírodu je doslova na dosah ruky. Velkou výhodou lokality je její ideální poloha. Příroda, která láká k procházkám, je nedaleko a do centra Plzně to trvá 10 minut. Naopak ven z města se dostanete do 5 minut, na kraj Prahy to trvá zhruba hodinu. Lokalita plzeňské čtvrti Skvrňany má navíc silný investiční potenciál. Právě díky skvělé občanské vybavenosti i dopravní dostupnosti lze očekávat, že ceny nemovitostí tu rychle a dlouhodobě porostou.

Celý komplex je založený na jednoduché a přímočaré architektuře sedmi bytových domů, které jsou v suterénu propojené podzemním parkovištěm. Celý areál doplňuje soukromý zelený park. Ten bude fungovat nejen jako přírodní relaxační zóna, ale má za cíl stát se i místem vzájemného setkávání rezidentů, a tím pádem i samotným srdcem celého areálu.

Areál je ze severu ohraničený terénním valem, který jej ochrání před případnými vlivy z okolí a v zimě jej bude možné využít i jako sáňkovací kopec.

Areál Bydlení Skvrňany je tak ideální volbou nejen pro rodiny s dětmi, mladé pracující, studenty či aktivní seniory, ale i pro všechny, kteří v oblasti bydlení rádi vymění centrum města za komornější, ale přesto maximálně pohodlné a občansky vybavené prostředí.

Více informací naleznete zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT