Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Noční nehoda v Dobřanech, opilý řidič narazil do domu - FOTKY

27.11.2021 9:00     27.11.2021 17:47

Krátce před půl dvanáctou v noci došlo v Dobřanech k dopravní nehodě jednoho vozidla. Po nárazu auta do zdi byly zraněny tři osoby, dvě zůstaly zaklíněné ve vozidle. Řidič byl opilý.

nehoda dobřany1

Nehoda se stala v Dobřanech v Sokolovské ulici. "Jednotka byla na místě první spolu s PČR. Zahájili jsme vyprošťování 2 zraněných zaklíněných osob, předlékařské ošetření, zajištění místa nehody, protipožární opatření, transport 3 zraněných do vozů Zdravotnické záchranné služby. Následně byl proveden úklid. Dále jsme spolupracovali s HZS Přeštice," uvedli k nehodě zasahující hasiči z Dobřan.

Mladý řidič byl značně opilý. Spolu s ním cestovali ve vozidle dva další muži. Všichni utrpěli zranění a skončili v nemocnici. Podle mluvčí záchranky utrpěli lehčí až středně-těžká zranění.

"Řidič (ročník 1994 )vozidla značky Seat Leon nepřizpůsobil rychlost jízdy, vyjel mimo komunikaci a narazil do domu. Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče s pozitivním výsledkem 1,7 promile. Druhá dechová zkouška nebyla provedena a byl nařízen odběr krve. Ve vozidle byli další dva muži (ročník 1996, 2000)," uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

FOTO a zdroj: FCB Hasiči města Dobřany, PČR
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství