Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňská zoo láká i v zimě! Podívejte se na aktuální fotky

28.12.2019 9:34

Plzeňská zoo je krásná i v zimě. Holé stromy poskytují nádherné výhledy na zvířata a tak je zoo i teď plná návštěvníků. Letošní návštěvnost by mohla dokonce pokořit hranici půl milionu lidí.

CG0A0263

Hranice 500 000 návštěvníků plzeňské zoo je je poprvé v historii na dohled! Zda se ji podaří překonat, bude jasné poslední prosincový den. A i vy můžete pomoci, pokud ještě v těchto dnech do zahrady zavítáte. Zoo je krásná také v těchto zimních dnech, přesvědčte se na fotkách.

Vloni navštívilo plzeňskou zoo 481 777 návštěvníků, před tím byl rekordní rok 2011 s necelými 461 tisíci návštěvníky. Posledního návštěvníka letošního roku přivítá zahrada 31. prosince kolem 13. hodiny. "Slavnostní chvíli doprovodí divadelní scénka předání vlády starého roku novému. Představí se v ní opět mladí herci z plzeňského souboru Sebranka pod vedením Zdislava Prince," informuje zoo.

Na poslední den roku chystá zoo silvestrovskou soutěžní stezku o ceny. Do plzeňské zoologické zahrady se rozhodně vyplatí zavítat rovněž 1. ledna. Vstupenka s tímto datem je současně slevovým bonusem umožňujícím další jednu návštěvu zahrady se slevou.
Až do Tří králů je po setmění zoologická a botanická zahrada slavnostně osvětlená a statek Lüftnerka zdobí vyřezávaný betlém od plzeňského výtvarníka Petra Nováka.

foto: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT