Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Energie odváží body z plzeňského ledu - FOTKY

11.12.2015 20:19

Varská Energie ovládla v pátek 11. prosince západočeské derby, indiáni padli na domácím ledě 1:3 a tři body si domů odváží soupeř z Varů.

Foto Pavel Němeček (10)
Foto Pavel Němeček (2)Foto Pavel Němeček (1)Foto Pavel Němeček (3)Foto Pavel Němeček (4)Foto Pavel Němeček (6)Foto Pavel Němeček (5)Foto Pavel Němeček (7)Foto Pavel Němeček (8)Foto Pavel Němeček (9)Foto Pavel Němeček (10)Foto Pavel Němeček (11)Foto Pavel Němeček (12)Foto Pavel Němeček (13)Foto Pavel Němeček (14)Foto Pavel Němeček (15)

Na den přesně po třech měsících přijely do západočeské metropole Karlovy Vary, indiáni pozvali fanoušky na další derby, ve kterém mohli svůj počet výher v tuzemské nejvyšší hokejové soutěži zaokrouhlit na rovných šest set, ale Vary jim tuto metu prozatím oddálily.

První třetina byla vyrovnaná, do vedení šli nejprve hosté v desáté minutě po zásluze Martina Bartka. O vyrovnání se posléze postaral Miroslav Indrák. Z ledové plochy se po prvním dějství odcházelo za vyrovnaného stavu 1:1.

Druhá třetina žádnou branku nepřinesla. Blíže k brance a navýšení skóre měli indiáni, kteří byli aktivnější, ale hosté jejich náporu odolali a indiánské šance zůstaly nevyužity.

Poslední dějství bylo v režii Energie, což rozhodlo dělbě bodů. Ve čtyřiapadesáté minutě zakončil Tomáš Rachůnek, trefil se podruhé v zápase i Marek Bartek. Energie tak z plzeňského ledu odváží tři body.

HC Škoda Plzeň - HC Energie Karlovy Vary 1:3 (1:1, 0:0, 0:2)

FOTO: Pavel Němeček

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství