Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Naděje na zlato žije! Házenkáři Plzně vyhráli s Karvinou o jediný gól - FOTKY

19.05.2018 12:32     19.05.2018 13:18

Házenkáři Plzně se finálové sérii s Karvinou udrželi naděje na zisk zlata. V sobotním utkání těsně přehráli soupeře 30:29. Čtvrtý zápas se tak hraje v neděli od 17 hodin.

2018.05.19-123034-260s

Finále se do Plzně stěhovalo z Karviné za nepříznivého stavu pro Talent. Soupeř si v prvních dvou duelech připsal vítězství a do třetího se tak šlo za stavu 2:0 pro Baník.

Hned první poločas utkání jasně ukázal, že se bude bojovat o každý gól. Karviná se dostala do vedení v podstatě okamžitě. Plzeň se tak v jeho úvodní polovině stále na hosty musela dotahovat a srovnat se podařilo až ve 13. minutě, a to díky střele brankáře Šmída přes celé hřiště do prázdné brány. Právě na hru se sedmi hráči v poli bez brankáře Karviná doplácela a Plzeň z toho dokázala těžit. I tak byly ale síly velmi vyrovnané a Karviná jasně dokazovala, že chce vyhrát. Jako tradičně bylo pro Talent hodně těžké překonat karvinského gólmana Marjanoviče.

Ve stejném duchu se odehrála i úvodní část druhého poločasu. Plzeň se nicméně dokázala zvednout a ve 42. minutě utkání se konečně dostala do těsného vedení 22:21.  Postupně dokázala odskočit i na rozdíl tří gólů. Baník ale nepřestával tlačit. Svěřencům trenéra Tonara se tak nakonec podařilo dotáhnout zápas k vítězství s nejtěsnějším možným rozdílem. 

Série tak pokračuje a Plzeň rozhodně nesmí přestat bojovat. Pokud chce dál živit sny o zlatu, musí v nedělním čtvrtém utkání, které se hraje v hale na Slovanech od 17 hodin, prostě vyhrát.

3. utkání finále paly-off extraligy házené: SSK Talent Robstav - M.A.T. Plzeň - HCB Karviná 30:29 (14:15)

SSK Talent Robstav-M.A.T. Plzeň: Štochl, Herajt, K. Šmíd – Fořt, Jonáš, Šafránek, M. Ivancev, Vinkelhöfer, M. Tonar, Stehlík, Poloz, Kačín, Chmelík, Šindelář, Šíra, Šafář. 
HCB Karviná: Mokroš, N. Marjanović – Brůna, Monczka, Piątek, Plaček, Drzyzga, Wozniak, S. Mlotek, Jan Užek, Solák, T. Mlotek, Nantl, Zbránek, Nedoma, Ji. Užek. 

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte