Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viadukt v Mohylové je znovu uzavřený! Průběžná omezení potrvají do října, FOTKY

22.05.2015 13:37

Po několika měsící je opět uzavřený viadukt v Mohylové ulici na Doubravce v Plzni. Železniční most prochází rekonstrukcí v rámci budování koridoru, podobně jako další na trati. Podívejte se na fotky z místa.
 

Viadukt Mohylová_QAP_foto (7)
Viadukt Mohylová_QAP_fotoViadukt Mohylová_QAP_foto (2)Viadukt Mohylová_QAP_foto (3)Viadukt Mohylová_QAP_foto (5)Viadukt Mohylová_QAP_foto (6)Viadukt Mohylová_QAP_foto (7)Viadukt Mohylová_QAP_foto (8)Viadukt Mohylová_QAP_foto (9)Viadukt Mohylová_QAP_foto (10)Viadukt Mohylová_QAP_foto (11)Viadukt Mohylová_QAP_foto (13)Viadukt Mohylová_QAP_foto (14)

Železniční viadukt v Mohylové ulici na Doubravce v Plzni je opět od pátku 22. května uzavřený. Po několika měsících nastala další fáze stavebních prací, které probíhají v rámci stavby vysokorychlostního koridoru. Uzavírka je oficiálně naplánovaná do poloviny října.

Viadukt v Mohylové ulici na Doubravce se poprvé zavřel už v únoru a tehdy z toho byli řidiči hodně zmatení (podrobnosti najdete v článku zde). Po několika měsících odstartovala uzavírka znovu. Tentokrát je oficiálně naplánovaná do 11. října. Nicméně až tak děsivé by to nakonec být nemělo.

"Podle těch informací, které mám, tak by to mělo být několik vždy krátkodobých uzavírek na třeba dva až tři dny. Pak ale dojde na čtrnáctidenní uzavírku, kdy se bude měnit ta konstrukce. Hotovo by to mělo být kompletně do poloviny října," řekl QAPu starosta Michal Chalupný.

Řidiče na uzavírku upozorňuje dopravní značení na okolních hlavních tazích. I přesto ale evidentně uzavírce nevěří a do lokality vjíždí. Místem zatím projíždí také MHD, takže cestující zatím žádné výrazné komplikace nečekají. Úplně jinak na tom ale během pátku byli řidiči, kteří do oblasti zajeli. Objížďka je totiž následně dovedla až do zástavby směrem ke svatému Jiřímu. Mnoho řidičů pak v úzkých uličkách zažívalo skutečně horké chvilky.

Obdobně prochází opravami v rámci koridoru i další železniční mosty. Zúžení na silnici je kvůli stavbě například na hlavním tahu U Prazdroje, ale také třeba u křižovatky Jateční - Těšínská. 

FOTO: QAP.CZ
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství