Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Víkend bude ve znamení Tří králů. Přinášíme přehled akcí

02.01.2020 10:47

Nadcházející víkendové dny nabídnou koncerty na podporu Tříkrálové sbírky i koupání otužilců. Zájemci mohou v Plzni vyrazit na Tříkrálový pochod. Chybět nebude hudba, betlém ani koně.

DSC_3205

Plzeň

Rybovu mši vánoční si můžeme poslechnout v sobotu 4. ledna v kostele Panny Marie Růžencové na Jiráskově náměstí na Slovanech od 16.30 hodin.

Tříkrálový pochod odstartuje v neděli 5. ledna ve 14 hodin z náměstí Republiky. Více jsme psali zde.

Koncert ve prospěch Tříkrálové sbírky se uskuteční v neděli 5. ledna v kostele sv. Jana Nepomuckého na Chodském náměstí v Plzni. Vystoupení místní scholy začne v 15 hodin.

Starý Plzenec

Zahájení Tříkrálové sbírky se odehraje v sobotu 4. ledna od 10 hodin v kostele sv. Jana Křtitele.

Šťáhlavy

Akce s názvem My tři králové odstartuje na návsi ve 13 hodin v neděli 5. ledna. Chystá se tříkrálové setkání, čím více králů dorazí, tím lépe. Stačí jen s papírovou korunou a pláštěm z prostěradla. Na programu jsou i jízdy v kočáře. Připraveno bude teplé občerstvení.  

Dobřany

Už 8. ročník Tříkrálového otužileckého koupání v režii Dobřanských mrožů začne v neděli 5. ledna ve 14 hodin na plovárně za fotbalovým hřištěm.

Domažlice

Slavnostní zahájení Tříkrálové sbírky proběhne v sobotu 4. ledna od 13 hodin v kostele Narození Panny Marie.

Potvorov

Žihelský pěvecký smíšený sbor se zastaví na svém Vánočním tour v neděli 5. ledna v kostele sv. Mikuláše. Koncert začne v 15 hodin.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT