26.07.2024 14:49
26.07.2024 13:27
Během letní přestávky došlo k důležitému kroku v modernizaci DOOSAN Areny
26.07.2024 12:37
Odpadky i nelegálně rozdělávaná ohniště. Buďte v lese ohleduplní, žádá město Plzeň - FOTKY
Špatně zaparkovaná vozidla, pohozené odpadky i ohniště. Tak to vypadá v plzeňských lesích a lesoparcích.
Recepty
![cleno.cz_qap.cz_Sklenicky na latte - Jak vybrat ty nejlepsi pro vase oblibene kavove napoj cleno.cz_qap.cz_Sklenicky na latte - Jak vybrat ty nejlepsi pro vase oblibene kavove napoj](/project/qap/cache/domain1/images/294718/294718-638526853814635610-510x340-cvcenterhcenterbgffffff.jpeg)
![velikonoční mazanec_1 velikonoční mazanec_1](/project/qap/cache/domain1/images/229546/229546-637220396809482872-510x340-cvcenterhcenterbgffffff.jpeg)
![nakládané papričky _v kuchyni vzdy otevřeno recepty_QAP 1 nakládané papričky _v kuchyni vzdy otevřeno recepty_QAP 1](/project/qap/cache/domain1/images/287542/287542-638392763590752877-510x340-cvcenterhcenterbgffffff.jpeg)
![husa husa](/project/qap/cache/domain1/images/221547/221547-637089285267746144-510x340-cvcenterhcenterbgffffff.jpeg)
V letních parných dnech přijdou k chuti nejrůznější saláty. My vám přinášíme recepty, které pro vás připravila foodblogerka Andrea Motlíková. Vyzkoušejte je.
Máta je skvělá bylina. Nádherně voní, působí dobře na trávení a roste na zahradě jako zběsilá. Takže pokud vám taky bujně roste a máte rádi její chuť a vůni, zkuste tento sirup. Teď v létě se vám bude hodit pro super letní osvěžujíí drinky.
Opékání špekáčků na ohni je nedílnou součástí léta v České republice. Občas se stane, že nějaký ten špekáček zbyde. Vyzkoušejte recept na špekáčky s cuketou na pivě.
Dali jste si novoroční předsevzetí, že budete jíst zdravě? Chcete si připravit lehkou stravu? Tak zkuste kuskus. Foodblogerka Andrea Motlíková pro vás připravila 5 receptů z kuskusu.
Také se vám urodilo hodně ovoce a k tomu ještě spousty cuket? A víte, že kombinací ovoce s cuketou vznikne skvělý vláčný koláč? Vyzkoušejte tento recept od foodblogerky Andrey Motlíkové.
Děláte si starosti, co přichystat na silvestrovskou oslavu? Čím pohostíte blízké nebo hosty? Přinášíme několik receptů, které pro vás připravila foodblogerka Andrea Motlíková.
Proč by se měl štrůdl péct pořád jako závin? Proč neudělat něco trochu jiného? Zbyla vám ještě jablka ze zahrady? Můžete připravit jablečné kroužky v proužcích listového těsta a bude to zase o něco zajímavější.
Pro housky nemusíte do odchodu, můžete si je upéct i doma. Foodblogerka Andrea Motlíková pro vás připravila recept i s fotopostupem pletení.
Ke svátkům jara patří i dobré jídlo, Velikonoce se neobejdou bez mazance, nádivky, beránka... My vám přinášíme recepty nejen na tradiční i netradiční velikonoční dobroty. Vše pro vás připravila a otestovala foodblogerka Andrea Motlíková. Její recepty najdete na blogu V kuchyni vždy otevřeno.
Jak mlsat o Vánocích, abyste nepřibrali? Dá se upéct dobré, zdravé, a ne moc kalorické cukroví? Lze vůbec něčím zdravějším nahradit mouku, cukru nebo máslo? Ptali jsme se u odborníků na výživu.