Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Fotbalové zkušenosti sbírají Ondřej Chocholoušek a Matěj Kyndl

07.02.2013 17:39

O měsíc opožděný vánoční dárek v podobě cesty na Kypr obdrželi plzeňští mladíci Ondřej Chocholoušek a Matěj Kyndl. Oba zde sbírali cenné fotbalové zkušenosti.

viktoria

Fotbalové zkušenosti sbírají na Kypru také plzeňští mladíci Ondřej Chocholoušek a Matěj Kyndl. Oba dva absolvovali zimní přípravu s áčkem Viktorie a nakonec také nechyběli v týmu, který si Pavel Vrba vybral na herní soustředění.

"Poprvé jsem trénoval s áčkem Viktorky v listopadu, kdy jsme už s juniorkou měli ukončenou sezónu. Svůj premiérový zápas v prvním týmu jsem tak odehrál nyní v přípravě proti Doubravce. Přišlo se na něj podívat hodně lidí a my je odměnili vysokou výhrou," prozradil Ondřej Chocholoušek.

Samozřejmě mladého fotbalistu potěšilo, když se dozvěděl, že i on si bude muset sbalit fotbalovou výbavu a vyrazit na Kypr.

"Řekl mi to trenér Vrba asi týden před odletem. Byly to příjemné pocity a okamžitě jsem se o ně podělil s rodinou. Pobyt na Kypru jsem si opravdu hodně užil," doplnil.

Také pro Matěje Kyndla byl pobyt na Kypru premiérovým soustředěním s prvním týmem Viktorky.

"Už jsem byl předtím v letní přípravě a nějaké utkání jsem v ní odehrál. Ale před půlrokem jsem s týmem do Rakouska ještě neodjel," prozradil Matěj Kyndl. Na konci ledna nakonec nechyběl mezi Plzeňany, kteří zamířili za teplem ke Středozemnímu moři.

"Moc jsem to opravdu nečekal, protože bylo už sepsáno, kolik lidí pojede. Nakonec mi ale trenér řekl, že pojedu také. Chtěl mít na soupisce ještě o jednoho člověka do pole více. Byl jsem šťastný, že jsem mohl na Kypr odjet. Bylo to opravdu super. Tréninky byly opravdu skvělé. Nabral jsem také nějaké zkušenosti a dostal jsem se i na hřiště. Určitě to splnilo mé očekávání," doplnil Kyndl.

FOTO: FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT