Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Karlově ulici v Plzni došlo k výbuchu plynu, několik lidí bylo evaukováno! FOTKY!

16.03.2014 23:55     17.03.2014 2:12

Výbuch plynu otřásl domem v Karlově ulici v Plzni v noci z neděle na pondělí. Jeden člověk skončil v nemocnici s těžkými popáleninami, 14 osob bylo evakuováno!

1024x768
1024x768výbuch plynu karlovavýbuch plynu karlova1výbuch plynu karlova2výbuch plynu karlova3výbuch plynu karlova4výbuch plynu karlova5 výbuch plynu karlova6 výbuch plynu karlova7 výbuch plynu karlova8 výbuch plynu karlova9 výbuch plynu karlova10 výbuch plynu karlova11 výbuch plynu karlova12

V Plzni v Karlově ulici došlo k výbuchu plynu a následnému požáru. Na místo vyjelo několik jednotek hasičů, 14 osob bylo evakuováno, jeden člověk skončil těžce popálený v nemocnici.

Výbuch otřásl domem na rohu Karlovy a Poděbradovy ulice v neděli 16. března v noci krátce po 23. hodině. Podle svědků byla slyšet obrovská rána, došlo k výbuchu a po něm začalo hořet.

Na místo vyjely celkem 4 jednotky hasičů. Záchranáři odvezli do nemocnice těžce popáleného člověka, v jehož bytě k výbuchu došlo. Dalších 14 osob muselo být z domu evakuováno. Výbuchem se přímo na místě zabývá také policie.

Na místo byl povolaný také statik, který po několika hodinách povolil návrat obyvatel zpátky do bytů. Příčinou výbuchu je zatím podle předběžných informací únik plynu ze sporáku. Podrobnosti k vyšetřování najdete v článku Za výbuch v Karlově ulici hrozí 5 let vězení! Popálený muž skončil v nemocnici v Praze .

FOTO: pozary.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte