QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

AKTUÁLNĚ: Tragická nehoda u Nýřan! Řidič pizzerie boj o život prohrál

18.05.2022 21:18

Ve večerních hodinách došlo k nehodě jednoho osobního automobilu na silnici II/230 z Blatnice na Nýřany. Řidič bojoval o svůj život, boj bohužel prohrál.

nehoda Nýřany_HZSPK

Krátce před osmou hodinou večerní došlo k velmi vážné nehodě jednoho automobilu u Nýřan. Na místo dorazily všechny jednotky IZS, řidič vozidla byl letecky transportován do nemocnice. "Na místě těžce zraněný muž cca 30let, transportován v bezvědomí se zajištěnými dýchacími cestami na emergency Fn-Lochotín cestou Lzs," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Hasiči zajistili místo nehody a spolupracovali se ZZS se zajištěním pacienta, na místě jsou policisté dopravního inspektorátu Plzeň venkov.

Od lékařů bohužel přišla smutná zpráva, že i přes veškerou snahu muž svým zraněním podlehl. Jednalo se o řidiče, který rozvážel pizzu a hamburgery.

"Třicetiletý řidič vozidla Volkswagen jel od Blatnice na Nýřany, při průjezdu pravotočivou zatáčkou najel na krajnici a dále mimo komunikaci, kde havaroval. Utrpěl zranění, kterým v nemocnici podlehl," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.
 

Foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24