QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Anketa o nejhezčí vánoční tramvaj startuje. Bude plzeňská krasavice opět úspěšná?

05.12.2019 14:39

Loni získala plzeňská vánoční tramvaj druhé místo, předstihl ji jen maďarský Miskolc. V těchto dnech už probíhají nominace do aktuálního ročníku soutěže.

1

Anketa o nejhezčí vánoční tramvaj vyhlašovaná redakcí webových stránek MHD86.cz má každoročně velký úspěch. Hlasování pro aktuální ročník odstartovalo v tomto týdnu, do neděle 8. prosince mají dopravní podniky i veřejnost možnost nominovat své favority. Loni se zapojilo přes 52 tisíc hlasujících.

"Do formuláře napište město a vložte url odkaz na fotografii tramvaje. Ideální jsou fotografie, na které je tramvaj krásně vyfotografovaná a celá. Další fotografie mohou být z interiéru, či věnující se detailům. Zároveň můžete nominovat co největší počet Vánočních tramvají, které znáte,“ informuje web MHD86.cz s tím, že kromě plzeňské tramvaje, zatím  byly nominovány soutěžní vozy z Brna, Mostu, Miskolce, Budapešti, Bratislavy, Záhřebu a Vídně. 

o skončení nominací odstartuje vlastní hlasování, ve kterém veřejnost vybere nejhezčí tramvaj. 

Vánoční tramvaj vyjela v Plzni poprvé loni a hned se stala megahitem. V anketě skončila druhá za maďarským městem Miskolc a nechala za sebou i Prahu a Brno. Hned první rok získala 21 693 hlasů.

Vyšperkovaná tramvaj projíždí Plzní i letos. Více jsme psali zde.

FOTO: PMDP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24