Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Atrium Park Hůrka Klatovy se blíží do finále. Přijďte na Den otevřených dveří!

15.09.2018 19:40     21.09.2018 12:00

V Klatovech vznikají nové byty. Atrium Park Hůrka Klatovy se blíží do své finální podoby. Probíhá výstavba dvou posledních bytových domů a chystá se Den otevřených dveří.

foto3
foto2foto1foto3Bez názvu - 1byty klatovy

"V sobotu 22. září od 14:00-17:30 pro Vás pořádáme Den otevřených dveří. Pojďte se s námi pobavit u doprovodného programu v podobě ochutnávky moravských vín a poslechu příjemné hudby," zvou organizátoři. 

Atrium Park Hůrka Klatovy se blíží do své finální podoby. Právě probíhá výstavby posledních dvou bytových domů "D" a "E. Každý náš projekt je pro nás výzvou a snahou být lepší. U bytových domů "D" a "E" tomu není jinak.

Připravili jsme pro Vás prohlídku vybaveného vzorového bytu i bytů rozestavěných. Světlé, prostorné, vzdušné a energeticky úsporné. Takové jsou bytové domy v Atrium park Hůrka. Celá lokalita nabízí ideální prostor pro bydlení a trávení volného času jak mladým rodinám, tak díky bezbariérovému provedení i seniorům. Přijďte se seznámit s projektem, kde se snoubí moderní elegance s tradicí královského města Klatovy. Těšíme se na Vás!

Rezervujte si Vaše vysněné bydlení ještě dnes na tel.: 604 228 556 nebo na www.bytyklatovy.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství