Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Policie vyšetřuje zničení lípy na Masarykově náměstí v Plzni

22.11.2023 11:28     22.11.2023 14:47

Jak jsme vás včera informovali (ZDE), na Masarykově náměstí v Plzni byla poškozena nedávno vysazená lípa. Policie v této souvislosti pátrala po muži, který se chvilku po zveřejnění pátrací relace sám přihlásil.

Lípa nám. T.G.Masaryka_Tomáš Morávek FB1

„Policisté z obvodního oddělení Plzeň střed se zabývají případem poškození zeleně, ke kterému došlo 20. listopadu 2023 krátce před desátou hodinou večer v Plzni na náměstí T. G. Masaryka. Podle dosud zjištěných skutečností poškodil dosud neznámý pachatel okrasnou lípu, kdy dřevinu v polovině porostu zlomil,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Dle policie vše nasvědčuje tomu, že vandal se na strom pověsil celou svou vahou a následně došlo k poškození dřeviny. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 16 tisíc korun.

V rámci prověřování získali policisté, díky skvělé spolupráci s městskou policií, fotografii z kamerového záznamu, na které je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení.

Krátce po zveřejnění fotografie byl hledaný muž ztotožněn.

„Osoba zachycená na fotografii byla ztotožněna. Muž se sám dostavil na obvodní oddělení policie. Děkujeme všem za spolupráci," uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

Foto FB Tomáš Morávek

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte