Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vražda u Kornatic míří k soudu! Na lavici obžalovaných usedne Jaroslav Hrdlička

11.03.2014 13:34

Vražda mladíka, jehož tělo se našlo vloni v září u Kornatic na Rokycansku, míří k soudu. Až 18 let může strávit za mřížemi Jaroslav Hrdlička, který se k brutální vraždě přiznal.

DSC_4585

Ostře sledovaný proces odstartuje ve středu 12. března u Krajského soudu v Plzni. Na lavici obžalovaných usedne Jaroslav Hrdlička z Tymákova, který se vloni v září přiznal k vraždě 25letého mladíka z Plzně. Případ je o to sledovanější, že obžalovaným z vraždy je bratr muže, který v Tymákově v roce 2012 zabil své a bratrovy rodiče.

Hrůzný pohled se naskytl vloni v polovině září houbaři na Rokycansku u Kornatic. V lese našel tělo dost brutálně zavražděného muže. Policie zpočátku ani nevěděla, o koho jde a dokonce pátrala po jeho totožnosti. Nakonec se přišlo na to, že jde o 25letého mladíka z Plzně.

Jen několik dnů následně trvalo pátrání, než kriminalisté jasně došli k 29letému Jaroslavu Hrdličkovi. O motivu i způsobu vraždy se stále jen spekuluje. Zatím vše nasvědčuje tomu, že důvodem hrůzného činu byl vztah mladíka k nevlastní sestře obžalovaného muže. Ten se během vyšetřování k vraždě také přiznal. "Muž se při výslechu ke svému činu doznal," potvrdilo tehdy státní zastupitelství v Plzni. Podrobnosti k celému případu najdete v článku zde.

Za vraždu mladíka hrozí teď Jaroslavu Hrdličkovi až 18 let vězení. Proces odstartuje ve středu 12. března, líčení začíná hned v 8:30 ráno.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT