Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Velikonoce na Švihově

02.04.2010 10:03

O prodlouženém velikonočním víkendu můžete navštívit hrad Švihov. Je zde připraven program jak pro nejmenší tak i dospělé a to od soboty 3. dubna do pondělka 5. dubna. Zúčastní se i SOS Život pro koně.

Švihov

Na hradě Švihov je přychystán po celý prodloužený víkend program. Pro rodiče s dětmi je připraveno malování, hraní a klasické velikonoční zvyky od soboty 3. dubna do pondělka 5. dubna a to vždy od 12 hodin do 15 hodin. V sobotu si můžete od 11 hodin přijít ozdobit perníčky a velikonoční vajíčka "s babičkou" a na neděli je připraveno od 11 hodin pletení pomlázek "se strejdou," proutky si vezměte s sebou. V pondělí vás potěší hledání velikonočních vajíček za sladkou odměnu.

Akce se také zúčastní SOS Život pro koně, sdružení, které se stará o staré, týrané a nemocné koně. Koupí jejich propagačních předmětů, jako jsou ručně zdobená trika, můžete přispět na nešťastné koníky. Sdružení umožní i svezení na koních. Dalším účastníkem akce je netradiční kadeřník Martin Bršlica, který stvoří zajímavé účesy na hlavách dětských návštěvníků.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství