QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

BĚH PRO NADĚJI v Klatovech. Dorazí Limberský i boxerská hvězda!

27.07.2022 9:02

Přijďte se pobavit, zasportovat si a udělat dobrý skutek. V sobotu 30. července se bude v Klatovech konat benefiční akce BĚH PRO NADĚJI. Nenechte si tuto akci ujít!

Běh pro naději Klatovy_pozvánka

„Běh je určen pro všechny. Pro dospělé, děti i maminky s kočárky. Cílem běhu je zúčastnit se a co nejvíce pomoci dětem a jejich rodinám, které to nemají v životě lehké. Každého z nás může podobná situace potkat, proto buďme rádi, že jsme zdraví a pojďme pohybem udělat dobrý skutek. Každý váš krok na této trati pomůže,“ zvou organizátoři akce BĚH PRO NADĚJI.

Celý výtěžek z benefiční akce poputuje na transparentní účet. Výsledná částka bude rozdělena mezi dvě rodiny, matky samoživitelky. Výtěžek poputuje Nikolce, které jsou tři roky a trpí akutní lymfoblastickou leukémií skupiny HR a také třináctiletým jednovaječným dvojčatům, která trpí svalovou dystrofií.

V plánu je i autogramiáda sportovních hvězd! Potkat se můžete například s Davidem Limberským, olympionikem Petrem Frydrychem nebo Václavem Pejsarem, mistrem ČR v boxu. Během odpoledního programu budou také draženy předměty věnované známými osobnostmi pro pomoc oběma rodinám. Dražit se bude například podepsaná deska Marka Ztraceného nebo podepsaný dres Pavla Francouze, který letos vyhrál Stanley Cup.

Na co dalšího se můžete těšit? Pro děti je připravený bohatý doprovodný program. Skákací hrady, kreativní dílna, malování na obličej a mnoho dalšího. O hudební doprovod se postarají kapely jako oblíbený Kabát revival WEST nebo energický Rambanbám. Hudební program doplní o přestávkách taneční vystoupení mažoretek a roztleskávaček. Zkrátka, máte se na co těšit!

Akce proběhne v sobotu 30. července na atletickém a sokolském stadionu v Klatovech. Program je připravený od 10 hodin. Více informací a registraci k běhu, naleznete zde.

 

foto FB Běh pro naději

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24