QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Centrum Plzně obsadí americká automobilová klasika! Program bude nabitý

18.10.2019 13:09

Náměstí Republiky v Plzni bude už o nadcházejícím víkendu v obležení nablýskaných amerických aut. Chystá se speciální akce s charitativním podtextem! Dorazíte?

DSC_7915

Velká podívaná pro milovníky amerických aut se chystá už na nadcházející víkend v Plzni. Krom automobilové krásy má akce i charitativní podtext. Výtěžek bude věnovaný pro Kubíka Ducháče ze Sušicka, kterému ve dvou letech diagnostikovali dětskou mozkovou obrnu. Peníze půjdou na jeho rekonvalescenci.

"Celá akce bude pro širokou veřejnost a bez vstupného, tedy zdarma, na náměstí se do připraveného stanu umístí zapečetěná skleněná schránka pod dohledem notáře, kam může veřejnost dobrovolně a libovolnou částkou finančně přispět na Kubíkovo nákladnou rehabilitační léčbu, celá částka by se po ukončení výběru předala rodičům na místě na pódiu, pod dohledem notáře," uvádí organizátoři.

Američtí nablýskaní fešáci se budou sjíždět až do poledne na nádvoří pivovaru. Následně vyrazí na náměstí Republiky. "Této ´spanilé jízdy´ se zúčastní i Kubík, a to v prvním vozidle kolony," informují pořadatelé.

Zhruba mezi 12:30 a 16:30 budou vozidla k vidění přímo na ploše náměstí. Následně se vydají zpět do pivovaru. Chybět nebude ani hudební program. Od 17 hodin vystoupí staňkovská kapela Eroze, od 18:15 se představí Metallica Czech Tribute Band, od 19:30 Maelström crossover Plzeň a od 20:45 skupina DOA rock. Akci pořádá US CARS Friends z.s.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24