Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 13:29

Nehoda nákladního a osobního vozidla v Klatovech

Na silnici 27 v obci Klatovy došlo k dopravní nehodě nákladního a osobního vozidla. Vozidla jsou mimo komunikaci. Na místě HZS, RZS a PČR.

Liga mistrů v centru Plzně! Chystá se velkoplošná projekce duelu Viktorky proti CSKA Moskva

01.10.2013 16:42

Na poslední chvíli ale přece. Centrum Plzně se opět promění ve fotbalový kotel! Ve středu 2.října se bude na náměstí Republiky konat velkoplošná projekce utkání Ligy mistrů CSKA Moskva x FC Viktoria Plzeň.

686T6551

Už jen jediný den zbývá do dalšího utkání FC Viktorie Plzeň v rámci základní skupiny Ligy mistrů. Proti CSKA Moskva se postaví v Petrohradě ve středu 2.října v 18 hodin a budou u toho i fanoušci Viktoriánů v Plzni. Na náměstí Republiky se nakonec přece jen chystá velkoplošná projekce utkání.

Velkoplošnou projekci se podařilo dohodnout na poslední chvíli a naštěstí pro fanoušky to klaplo. Už je to definitivní. Projekce bude. "Projekci pořádáme spolu s městem za podpory společnosti Plzeň 2015, centrálního městského obvodu a samozřejmě klubu FC Viktoria Plzeň," potvrdil QAPu Michal Sokol ze společnosti Sokol´ s Power Voice.

"Oproti poslední projekci, kdy se musela velkoplošná obrazovka posunout kvůli pořádání trhů, bude teď místo opět tradiční. To znamená u katedrály svatého Bartoloměje, obrazovka bude opět umístěná zády ke katedrále. Připravený bude i předzápasový program, kterým fanoušky provede Jonáš Novotný," doplňuje Michal Sokol.

Předzápasový program na náměstí odstartuje už v 17 hodin! Hrát se bude i o lístky na zápas se Slavií. Vzhledem k časovému posunu v Rusku, se duel CSKA Moskva FC Viktoria Plzeň hraje už od 18 hodin našeho času a předzápasový program začne už kolem 17. hodiny, tedy jako obvykle hodinu před samotným úvodním výkopem duelu. Fanoušci se tak znovu můžou těšit i na soutěže o viktoriánské ceny.

"FC Viktoria Plzeň do soutěží poskytla vstupenky na další domácí utkání Gambrinus Ligy proti Slávii a další ceny z fanshopu," uzavírá Michal Sokol.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství