Černá ovce připravuje rozsvícení stromku, oslavu Mikuláše i zabijačku

23.11.2019 9:26

Na statku Černá ovce v Plzni na Roudné to stále žije, nyní se chystají další zajímavé akce. Do Ovce můžete přijít za adventní atmosférou, bude se tu rozsvěcet stromek i slavit Mikuláš.

ovce

30. listopadu proběhne Rozsvícení vánočního stromu v Ovci, začátek je v 16 hodin.
5. prosince se bude slavit v Ovci Mikuláš. "Akce začíná v 17 hodin, rezervace nepříjímáme. Stačí přijít včas a přinést si balíček pro děti," uvedl majitel Svatopluk Čech.
Na statku nebude chybět ani tradiční zabijačka, ta proběhne 7. prosince od 11 hodin. "Jde o klasické vepřové hody včetně ukázky výroby těchto pochoutek. Na zabijačku si prosím rezervujte místa," uvádí Svatopluk Čech.

Více o statku Černá ovce:

Atmosféru klasického českého venkova, k tomu spoustu zvířat, projížďky na koni, řadu hudebních vystoupení a dobré jídlo i pití, to nabízí už více než tři roky statek Černá ovce v Plzni nedaleko centra.

Majitelé ho pro veřejnost otevřeli na začátku září 2016. Kdysi zruinovaný statek na Roudné v Plzni změnili k nepoznání, z chátralého objektu vznikl krásný areál. Přestože se nachází nedaleko plzeňského centra má nádhernou venkovskou atmosféru.

Více: cernaovce.cz

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24