Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Špičák ukončí provoz, otevřeno bude do 26. prosince

24.12.2020 11:03

Jen týden a jeden den bude otevřený lyžařský areál Špičák na Šumavě. Kvůli přechodu do 5. stupně bude muset areál přerušit provoz. Na lyže tak můžete vyrazit už jen do soboty.

spicak6

Vloni čekali na Špičáku marně na sníh, letos čekají na lepší epidemiologickou situaci. S nedělním přechodem do 5. stupně systému PES přichází i zákaz pro lyžařská střediska. Ta se od neděle musí uzavřít.

Kdy bude provoz na Špičáku obnovený zatím není úplně jasné. "Z důvodu nařízení vlády jsme nuceni ukončit provoz Ski&Bike Špičák. Posledním dnem bude sobota 26. prosince. Znovuobnovení provozu předpokládáme 10. ledna. O vývoji situace Vás budeme informovat. Děkujeme za pochopení," informuje vedení areálu.

Areál se letos otevřel ještě před vánočními svátky, poprvé se lanová dráha pro lyžaře a snowboardisty rozjela v pátek 18. prosince. V provozu tak bude areál letos v prosinci jen jeden týden a jeden den. Přičem provozovatelé přijdou o nejlukrativnější dny, tedy období mezi Vánoci a Silvestrem.

I v období, kdy byly areály otevřeny, lidé nemohli využít ubytovacích služeb na horách. Ty jsou stejně jako restaurace stále uzavřeny.

ilustrační provoz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství